Ambassadör för Good Balance.

Hej alla. Jag är så grymt glad idag. För jag har nämligen fått beskedet att jag ska få vara ambassadör för Goodbalance.se.
 
Vad är Good Balance? :
Good Balance är ett varumärke för er som vill testa ett nytt sätt att öka ert välmående och er fysiska styrka på.
Good Balance säljer produkter som inte bara ska vara funktionella utan även som ska kännas bra att använda rent estetiskt. Good balance ambition är att få dig som kund att känna att deras armband inte bara är funktionella och estetiska utan även en påminnelse om en livsstil. 
 
Vad säljer Good Balance för armband? : 
Good Balance säljer energiarmband som kan minska stress och sömnproblem och göra dig starkare och smidigare samt ge dig bättre balans. Energiarmbanden ifrån Good Balans kan även benämnas som balansarmband, hälsoband, hälsoarmband och magnetarmband. Många av armbanden från Good Balance är av silikon som innehåller ett pulver med överskott på negativa joner. Good Balance säljer även magnet armband som både kan verka förebyggande och som behandling av kroniska sjukdomar. Det kallas magnetterapi och innebär att man använder magneter nära huden för att förbättra ett tillstånd såsom smärta. Människor bär magneter för att behandla olika typer av smärta så som allmän smärta, smärta efter operation, ryggsmärta, muskelsmärta, artros, kroniskt trötthetssyndrom, smärtsamma menstruationer, nervsmärtor, diabetes, idrottsskador och migrän. Magneter är också en behandling som vissa personer tycker fungerar för behandling av sömnsvårigheter, tinnitus, cancer, MS, Parkinssons sjukdom, reumatism, stress syndrom, epilepsi m.m. Dock finns det inte tillräckligt med information för att veta exakt hur magneter kan fungera i kroppen för att behandla sjukdom eller smärta. Eftersom magnetarmbanden inte är vetenskapligt bevisade som botemedel så kan Good Balance därför inte garantera att det kan hjälpa just dig. Då alla människor reagerar på olika sätt, men många märker en possitiv effekt efter att ha använt ett magnet armband i 1-2 veckor. Ni kan följa GoodBalance på instagram för att läsa vad deras kunder tycker om armbanden. Beroende på att Good Balance inte vet om armbandet hjälper just dig så erbjuder Good Balance alltid alla sina kunder 30 dagars nöjdhetsgaranti på alla armband. Är du inte nöjd så kan du skicka tillbaka din produkt och få full ersättning.
 
Vad är negativa joner ? :
Överallt i din vardag finns det positivt och negativt laddade partiklar som kallas för joner. En jon är en atom eller molekyl som har ett överskott eller underskott av elektronisk laddning. Gemensamt för både negativa och positiva joner är att de producerar en laddning, antingen positiv eller negativ. Jonerna är aldrig jämnt fördelade i vår atmosfär och i vår luft utan kan variera beroende på en mängd olika faktorer, såsom väderlägen och geografisk placering. Ibland dominerar alltså den ena eller andra laddningen och det råder idag delade meningar över huruvida detta påverkar människors välbefinnande. Det finns många som menar att en jämn balans eller ett överskott av negativa joner får oss att må bättre. På marknaden finns idag en mängd olika produkter som behandlar just detta problem, såsom exempelvis luftrenare, jonisatorer och energiarmband. Vissa forskare har konstaterat att höga koncentrationer av negativa joner leder till högre vakenhet, minskad trötthet och mer mental energi. Andra forskare menar även att negativa joner kan lindra depression och allergier, bidra till en positiv attityd, reducera damm, minska huvuvärk, förbättra mental och fysisk prestationsförmåga samt öka koncentrationsförmågan. Enligt Fred Soyka och hans bok " The Ion Effect " finns det ca 5000 studier som visar på negativa joners positiva effekt på människan. Lage Larsson skrev år 2009 i Nya Wermlands tidning så här " Positiva joner i luften gör att folk kan må dåligt och bli nerviga. Det kan vara ett skäl till att vissa känner av att det ska bli åska. Efter urladdningen vänder spänningen, jonerna blir negativa och man säger att luften har renats " . Vid åskväder känner ofta både djuch människor trötthet, irritation och till och med huvudvärk, En av anledningarna till detta är att luften fylls av positiva joner som för med sig olika föroreningar. När sedan åskvädre dragit över känns luften oftast ren och frisk i och med att blixtarna laddar ur luften genom en hög koncentration av negativa joner.
 
 
 
 
 
" Bild nummer 1 : Neutral Atom. Bild nummer 2 : Positiv jon. Bild nummer 3 : Negativ Jon "
 
 
 
Vad tycker jag (Jessica) om Good Balance Energi och Magnet armband: ?
Personligen så vart jag förälskad vid första ögonkastet när det gäller Good Balance armband. Det var också anledningen till att jag kontaktade Good Balance för ett samarbete. Själv lider jag av kronisk trötthet och vet att ett energiarmband skulle vara min räddning. Jag valde därför att skaffa mig ett energiarmband med namnet Liquorice Raz. Jag känner även väldigt många människor i mitt nätverk som har problem med så kallad spänningshuvudvärk och migrän och jag står fullt bakom Good Balance och känner att just deras armband skulle få pryda min blogg då det är något jag både tror på och stödjer. Dessutom är dom vackra och vem har någonsin haft problem med att ha ett snyggt armband runt handleden? Jag skulle tipsa mina läsare om att göra samma sak som jag har gjort och skaffa sig ett eget armband. Och det spelar ingen roll om du är en som  älskar att röra på dig  eller om du måste motivera dig själv  att gå på den där morgonpromenaden. Vi kan nog alla enas om att lite extra energi aldrig sitter fel.

Hur hittar jag till Good Balance :
Jag skulle tipsa dig om att följa deras instagram eller gå direkt till deras hemsida. Här kommer länkar dit.
 
Hemsida : Good Balance
Instagram : Good Balance Insta
 
 
Detta är armbandet som jag valde "
 
 
 
Ps: Glöm inte när ni köper ert armband att ni just nu får 10 % Rabatt om ni använder min kod.
 
Koden = jessicapettersson
 
 
 
1 Sandra:

skriven

Så Kul gumman :D och vilka smarta armband :)

Svar: Visst är dom. Jag är verkligen jätteimponerad :)
Jessica

2 Per:

skriven

Va roligt för dig! Jag använder också armbanden då jag märker stor skillnad när jag använder det, framförallt sover jag mycket bättre och kan känna att min presentations förmåga ökar!

Svar: Hej Per.Vad kul att höra att dom hjälper dig. Jag blir enormt glad över att höra positiv kritik ifrån någon som använt armbanden det gör det lättare för mig att kunna sprida den positiva kritiken till mina andra läsare med. Och vad skönt att du sover bättre. Jag hoppas verkligen att jag får samma effekt. Jättekram ifrån oss till dig Per :)
Jessica

Kommentera här: