Ny Hårfärg

Som dom flesta kanske sett så är jag numera blondin och tänkte i detta inlägg visa min fövandling då det kan vara kul at se.  
 
Detta är alltså ifrån svarthårig med röd lugg till platina blond på endast 3 färgningar.
 
Dock så är mitt hår så skört och torrt nu så jag i stort sett får "knarka" produkter. Ville därför tipsa er läsare om 2 stycken produkter jag använder som verkligen är helt underbara. Jag har provat en hel del produkter och dessa två är dom som jag tycker fungerat bäst. Jag skulle inte klara mig utan min inpackning.
 
 
Detta är inpackningen jag använder nu och den får mitt hår att gå ifrån supertorrt till mjukt och silkeslent på bara en tvätt. Kommer nog aldrig kunna leva utan denna igen. Den finns att köpa på www.lyko.se och heter Deep Repair Masque i serien macadamia natural oil.
 
 
Den andra produkten jag vill tipsa om är denna hårolja som heter Elixir Ultime ifrån Kérastase, jag tar ungefär lika mycket som en kronas storlek i handflatan, separerar det med fingertopparna och spretar ut på mina hårtoppar och sen ser jag i stort sett helt nyklippt ut. Finns också att köpa på www.lyko.se.
 
 
 

 

Senaste Nytt!

För er som inte visste det så streamar jag väldigt ofta och för er som inte vet vad streama är så betyder det att jag filmar mig själv medans jag pratar och berättar om spelet som jag spelar. Via min stream så har jag fått en större donation ifrån en man. Och tack vare den så har jag kunnat köpa mig själv en egen bil , körkortslektioner och uppdaterad mitt hem med ny inredning. Så i detta inlägg tänkte jag att ni skulle få se min bil och min lägenhet. Känns så enormt skönt att ha kunnat göra detta. För jag trivs enormt mycket bättre med mig själv och det gör att folk runt omkring mig förmodligen trivs mer med mig. Och jag har kunnat stötta mina nära och kära och kunnat låna ut pengar och även kunnat följa med på saker utan att behöva tacka nej på grund av att jag inte har råd. Det har varit en enorm frihet.
 
Sovrummet innan vi fick upp gardiner, Insåg hur tomt det ser ut. Och min "porrbelysning"
 
 
 Sovrummet ifrån andra hållet så man får en lite större inblick.
 
 
 
Efter att vi fick in våran nya garderob så blev det såhär.
 
 
 
En bild på våra nya hallmöbler. Funderar även på en ny matta.
 
 
Och våran enormt snygga klädhängare.
 
 
 
Köket precis innan kalas med Nova och familjehem.
 
 
Quintens och min nya spel / tv-mys hörna.
 
 
 
Och sist men inte minst , Min pärla. En Ford Focus - 08 Kombi. Väldigt nöjd med den måste jag säga.