Barnvakt

Häromdagen var familjen Edinge Mulders här. Till en början var det meningen att jag och Sandra skulle umgås men det slutade upp med att Sandra fick en arbetsintervju som frukostvärdinna för ett hotell. Så hon fick ringa hit Sander och fixa sig för att gå till intervjun. Så Sandra åkte på intervju medans Sander och Quinten spelade datorspel och jag fick va barnvakt en liten stund. Det var jättemysigt. Jag och Emelie gick till affären och handlade. Jag måste varit enormt tråkig för lilla Emelie somnade.

Filip Sandgren!

Min älskade vän Filip var här ifrån Stockholm och stannade i 4 dagar. Kan inte beskriva mina känslor för honom. Han är en riktig vän ♡  Vet ärligt talat inte vad jag skulle gjort utan honom. Vi var och sålde bilen och köpte ny i helgen. Känns ledsamt då jag trivdes med bilen. Men automat känns helt rätt för mig. Och nya bilen är fin den med. 

Barnens födelsedags kalas.

Idag firade vi flickorna i folkparken. Lexie blev 4 år den 13:e Maj och Nova blev 2 år igår den 2:e Juni. Det är helt sjukt så snabbt barnen växer. Nova ramlade och slog i huvudet idag och jag fick inte trösta henne. Det gjorde mig väldigt illa. Men allt löser sig med lite kommunikation.