Vattenavgång?

Jag fick ringa 1177 häromdagen för jag misstänkte vattenavgång, men dom sa att så länge jag inte hade ont så berodde det snarare på genomskinliga och vattniga flytningar. Det kändes skönt! Nu får bebis stanna ett tag till :) 

Den här helgen har varit underbar. Jag skulle vilja rekommendera er som inte  har bra ekonomi att söka till "saris änglar" på Facebook. Även ni som har väldigt bra ekonomi och vill hjälpa personer som har det svårt. 

Jag sökte förra söndagen och jag har fått hjälp med både barnvagn och mat och eventuellt andra saker med. 

Jag lyckades till och med få betala bara 100 kr för en klippning vilket gjorde mig mycket. 

Även om jag alltid tyckt att jag passar bättre i långt hår. Men nu har jag kort kort hår och trivs i det med nu till sommaren. Mitt hår hade jag förstört genom att bleka sönder det förra sommaren och har inte haft råd att klippa mig sen dess. Men tack vare hjälp via Sari så har jag nu kunnat göra det. 

Vill gärna tacka Johanna. 
(Du vet vem du är) 

Denna lördag var den bästa på länge. Började med att vakna klockan 8 och bli serverad kaffe av Quinten. Klockan 9 hade vi både fixat oss och klockan 10 mötte vi våran dotter i folkparken. 

Träffen började med att Lexie och Quinten kastade boll till varandra. Sen åt vi vindruvor i solen. Och jag blev så full i skratt när jag insåg att mitt korta hår gjorde det svårt för Lexie att förstå då hon sa pappa Jessica och mamma Quinten.

Tydligen får killar inte ha långt hår när man är liten och tjejer får inte ha kort.

Efter våran utelek i solen så hamnade vi på Sibylla där lillan fick en liten mjukglas.

Sen gick vi vidare emot min gård och lekte i parken. Jag och Lexie gungade på en motorcykel gunga och sen tog Quinten över för att höggravida jag inte skulle överanstränga mig. Så då blev det kurragömma i en fin gul lekstuga som fanns på gården. Efter det blev det även rutschkana innan det var dags för våran lilla snörpa att åka hem med sin fostermamma till landet.

Lexie hade fått fina saker som fostermamman köpt.  En hello Kitty T-shirt och fina solglasögon.

Nu är även Lexie redo för sommaren.

Nej nu måste jag sova är helt slut efter att ha städat hela dagen.

Kram på er :)
Ängeln provar nya favoriterna.


Pappas glasögon funkar med ;)


Pappa och Lexie i rutschkanan.


Gunga var med kul.


Tittut Pappa :D


Brum brum säger Lexie.


Gott med mjukglass säger Lexie.


Min fina familj.


Busungen med sin favoritboll.


Och såklart ja och Quinten, Så kan man se nya frisyren :)Godnatt allihopa! Hörs imorgon. :D

Vatten?!?!

Hela kvällen blev dessvärre inställd igår och därför skrev jag inget.

Ursäkta detaljerna men igår kväll så rann en genomskinlig vatten liknande sörja ut "därifrån". Undrar om det kan vara för tidig vattenavgång. Bestämde mig dock för att inte göra något åt saken just nu och vänta ut det, då jag inte fått värkar eller smärta än. Kommer det mer vatten så måste jag ringa 1177 och förlossningen. Men just nu är bebis livlig i magen och det verkar normalt för tillfället.

Så därför blev filmkvällen uppskjuten och det blev att lägga sig tidigt och vila.

På Tisdag är det våffeldagen så idag har jag varit iväg och ätit våfflor. Gud vad gott det är. Funderar nästan på om det vore nyttigare för mig att inte köpa ett våffeljärn. Man vet ju aldrig, kanske blir våfflor varje dag och till slut ser man ut som en rullande boll?

Sen tänkte jag även passa på och nämna att jag provat Garniers nya BB cream, måste säga att den var billig, hade fin nyans och täckte bra. Dock så verkar det som om mina ögon inte riktigt tål den så jag har fått ta den runt om istället för överallt som med en foundation. Kommer nog behöva köpa en concealer i samma färg som BB creamen för att ha runt ögonen.

Idag har det verkligen varit en underbar lördag förmiddag. Vilket Väder! Helt underbart vårväder! Ni som gillar att fota, ut och fota med er ! :)

Fredagsmys

God morgon alla.

vaknade imorse av en mys sjuk Quinten som legat och klappat min mage hela natten. Märks att han är glad att bli pappa igen. Och nu är det ju dessutom inte långt kvar. Ca 2 månader tills 4 Juni då bebis är beräknad.

Just nu sitter jag i en evighets kö till Sergel som stängt av internet fast dom fått en summa på totalt 2000 kr inbetalt förra veckan. Så jobbigt med dessa evighetsköer hela tiden när jag satt i 20 minuter förra veckan om exakt samma sak.

Ikväll blir det fredagsmys med godis och filmen Thor 2 , hoppas den är så bra som den verkar enligt trailern.

Jag har verkligen varit aktiv i veckan, vilket förklarar smärtan i ljumskarna och benen just nu.

* jag har varit hos bm.
* varit på en helt awesome second hand butik kallad hela människan.
* rensat ur Lexies kläder hon inte kan ha.
* flyttat mitt rum till det lilla sovrummet och alla barnens saker till stora.
* dessutom har jag varit nere och lämnat Lexies gamla kläder som jag inte behöver till Hans & Greta.

Vad är Hans & Greta kanske många undrar nu?

Hans & Greta är en butik i Norrköping där man kan lämna in gamla barnkläder och så säljer butiken det till dig. Du får 40% av pengarna, resterande går till Afrika och dom fattiga barnen eller till personalen på Hans & Greta. Helt underbar verksamhet tycker jag. Att man kan tjäna något men samtidigt göra välgörenhet för små barn som behöver det.

Jag skriver mer ikväll så får ni veta hur filmen var.

Kram på er.