Viktnedgång med naturdiet - Dag 4

Startvikt : 132 kg     Längd : 184 cm     Kön : Kvinna    BMI : 39 = Klass 2 fetma
 
Dieten gick jättebra idag igen. Känner mig så enormt stolt över mig själv. Inte ett sötsug idag. Dock skulle jag personligen inte rekommendera Naturdiets pulvermat. Dvs Vanilj, Choklad & Jordgubbs shake, dom som man blandar själv, Jag äter dom men vilka fruktansvärt hemska kväljningar. Är typ tvungen att dricka nästan 2 Liter vatten efteråt för att klara mig igenom det. Men antar att vattnet hjälper till emot hungerkänslan med haha. Men det har såklart inte bara varit dåligt med dieten. Det finns massor bra saker med. Det känns både som om jag har mer energi och som om jag vore mer motiverad att fortsätta. Tack alla ni som följer min blogg nu känns det ännu mer viktigt att jag sköter mig. Jag vill inte göra er besvikna och jag är så grymt tacksam för ert stöd. Kram

Viktnedgång med naturdiet - Dag 3

Startvikt : 132 kg     Längd : 184 cm     Kön : Kvinna    BMI : 39 = Klass 2 fetma
 
 
Hur har det gått med dieten idag ? :
Idag har det faktiskt gått ganska bra för mig. Det ända "söta" jag har tryckt i mig idag var en mango isglass som är ungefär hälften så stor som en vanlig isglass och anledningen till att jag köpte dom var för mitt sockerberoende och mina akuta sockersug som jag får. Isglass innehåller ju dessutom nästan bara vatten så det känner jag inte är så farligt. 
 
 
Mitt Matschema : 
 
08:00 - Smoothie Kvarg Hallonsmak Naturdiet - Jag fick faktiskt i mig hela men den smakade fruktansvärt.
12:00 - En dietbar Chokolate Chip Cookie Naturdiet - Denna är väldigt god. Smakar Snickers.
16:00 - Soppa Potatis & Purjolök Allévo - Den smakade okej soppan , men väldigt vattnig. 
20:00 - Smoothie Jordgubb & Banan Naturdiet  -  Den var ändå rätt okej, kanske för att den var kall?.
24:00 - Smoothie Kvarg Hallonsmak Naturdiet - Fortfarande lika fruktansvärd som i morse men gick ner.
 
 
Är dock lite ledsen i ögat för att jag märkte att tyvärr så har våran våg gått sönder genom att bara ha legat still i badrummet. Hur kunde det hända? Nu kan jag ju inte se om jag gör några framsteg med min viktnedgång och det känns väldigt tråkigt.
 
 
Hoppas att ni alla mår bra. Imorgon är en ny dag med nya tag och jag måste gå och lägga mig nu för jag känner mig dessvärre hemskt illamående. Ha en bra kväll / natt allihopa!
 

Promenad med älsklingen och tal om bröllopet.

Jag och min älskade gick och hämtade paket som kommit till mig ifrån Lyko. Nu kan jag äntligen duscha när vattnet kommit tillbaka och göra det med stil. Det är nämligen så att jag köpt enormt mycket produkter hos Lyko i början av 2016 på grund av att mitt hår behövde extrem behandling vid det tillfället. Betalade typ 700 kronor i veckan för att få mitt hår att vilja bli kammat. Annars var det som rena rama kråkboet. Så nu använde jag mina ihopsamlade poäng för att ta hem lite gratis lyx till duschen i år. Behövde inte ens betala någon frakt. Jag skulle verklgien rekommendera alla hårälskare att köpa sina produkter hos Lyko. Visst det kostar lite extra men det är det verkligen värt. Promenaden var dessutom enormt skön eftersom jag kände mig besviken på grund av att jag hade fått trycka i mig koldålmar för att vi var utan vatten. Och min älskade och motiverande fästman är ett stort plus som alltid följer med och stöttar mig. Igår bestämde vi oss att göra giftermålet officiellt. Snart blir jag Mrs. Jessica Swinkels. Vi kommer inte ha så överdrivet många gäster men det kommer bli ett unikt och mysigt bröllop och vi har inte bestämt vilket datum det blir heller. Det ska bli så grymt kul att börja planera allt så har ni några idéer får ni gärna komma med dom. Det vi kommit fram till är att vi inte vill köpa klänning och kostym för tusentals kronor och vi vill ha det utomhus och flickorna ska få bli ringbärare. 
 
 
 
"mannen i mitt liv. Ps : han kan inte vara seriös på bilder, haha. "
 
" mitt paket, enorm spänning "
 
" innehållet i paketet, någon mer än jag som älskar kokos? "