Sugen på att resa?

 
Visste ni att http://www.bokasmart.se/ fanns? Det visste inte jag förrän jag blev erbjuden att blogga om dom. Och gud vad jag hade behövt dom i somras när jag satt och letade som en galning efter billigast flyg till barnens farmor och farfar. För alla är ju inte gjorda av pengar liksom. Nu har ju dock jag personligen inte någon nytta av hyrbil eller hotell då jag sover hos Quintens föräldrar och inte har körkort. Men för er som vill ha möjligheten till sights-seeing och har körkort så är det ju helt utmärkt att bokasmart.se har just det ni behöver och visar er med vilket flygbolag som man flyger billigast till just DIN destination och vart du har det billigaste hotellet.
 
Jag och Quinten har länge tänkt förverkliga våran dröm att åka till Honolulu och Egypten. Så jag vet att jag garanterat kommer ha nytta av bokasmart som alltså är en shoppingagent som jämför priser på flyg, hotell, hyrbilar och sistaminuten-resor.

Sjuk och hängig.

Imorgon ska jag få träffa min lilla Nova. Så typiskt att jag ska få 39 graders feber dagen innan. Idag såg jag filmen Quija vilket min bästa vän Sanna tipsat mig om. USCH! jag klarar verkligen inte av skräckfilmer. Skulle dock rekomendera den för någon som vill bli riktigt skrämd. Provade även på minutbiff för första gången. Det var inte så hemskt äckligt tillsammans med gräddsås och stekt potatis så det blir nog något jag kommer att fortsätta köpa i framtiden.
 
Nu är klockan 23:08 och det är rätt sent så jag borde nog lägga mig ner och se om jag mår bättre inför imorgon.
God Natt allihopa <3

Junkbusters

 
Har du någon gång stått i lägenheten och tänkt fy *** vad mycket skit jag har hemma rent ut sagt. Och så har du inget körkort och ingen i vän eller familj som kan hjälpa dig att köra. Det vet jag i alla fall att jag stört mig på många gånger. Alla vi svenskar har inte körkort. Men likaväl vill väl vi vara miljövänliga och kasta saker på återvinningen? Vad vore då inte perfekt? Jo Junkbusters.
 
Du hittar dom på http://www.junkbusters.se/?p=hyra-container
 
Junkbusters hämtar nästan alla typ av avfall byggavfall, avfall, grovavfall, trädgårdsavfall, elektronik, småsaker, möbler för bortskaffande och miljöriktig återvinning.
Junkbusters kommer inom avtalad tid och tar hand om ditt avfall på ett miljöriktigt sätt - och naturligtvis städar dom efter sig.
 
Jag skulle rekomendera er läsare utan körkort och kanske till och med ni som har körkort men inte orkar ta bilen att kontakta Junkbusters. Så kommer ni garanterat bli nöjda med det ni gör och få ett skräpfritt område hemma.
 
Och blir inte världen lite finare utan skräp ? Så ta hand om miljön och kontakta Junkbusters!
 
Du kan kontakta dom på numret : 08-5511 9999.