Bråvalla - En upplevelse i sig.

I helgen blev det att jobba på Bråvallafestivalen. Det var verkligen en upplevelse i sig, där jag fick chansen att stifta nya och gamla bekantskaper. Senaste gången jag jobbade var i Juli 2008 så min kropp fick ta stryk denna helg. Ur mitt perspektiv var arbetsplatsen hemsk. Det fanns inte en ända stol att sitta på under rasterna och vi stod i 8 timmar non-stop. Så min rygg gjorde så fruktansvärt ont att jag inte visste om jag skulle skrika eller gråta. Men man måste ju arbeta professionellt så det var bara att bita ihop. Dessutom tog vägen ifrån spårvagnen till arbetsplatsen en timme enkel väg och när jag kom hem såg det ut som att mina lilltår var helt massakerade med en potatis skalare.
 
 
Trots alla dessa negativa skeenden så hade jag enormt roligt på jobbet och det känns som om jag är redo att ta mig ut i arbetet på riktigt efter denna upplevelse, det känns även som om jag har lärt mig vad min kropp klarar av och vilket jobb om passar mig eller inte.
 
Det som gjorde min dag var personerna man fick träffa och prata med och titta på. Det var bland annat 3 killar i kilt, en kille i morgonrock , en berusad man som inte kunde uttala vilken mat han skulle ha och en kille med en enorm plastfisk som han påstått sig ragga tjejer till sitt tält med.
 
Här är några av dom bilder jag tog på festivalen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Badrum

Ett badrum för mig är ett personligt rum där man ska kunna koppla av. Jag vet inte om ni har tänkt på det men många badrum man går in i, framförallt i lägenheter. Är väldigt opersonliga. Typ bleka väggar utan kulör och grådassiga toaletter, oftast ljusa urblekta golv. 
 
För mig är ett badrums utseende väldigt viktigt och man ska kunna känna att det finns en lugn och trivsam aura där. Jag gör allt i mitt badrum. Uträttar mina behov, läser tidningar, fixar i ordning mig själv. Men framför allt brukar jag gå in i mitt badrum om jag känner att jag vill ta tid ensam ifrån min sambo. För ibland behöver man faktiskt lite egen tid. Häromdagen satt jag i mitt badrum och tänkte på vad jag skulle kunna göra för att förbättra och kom då på att jag skulle skriva en lista på saker i mitt badrum som jag stör mig på. Jag insåg att en av dom problemen jag har är att när jag städar kan jag inte komma åt under handfatet och under badkaret utan att be min sambo lyfta dom åt mig. Därför så kommer min  lön denna månad att gå till nya underbara och praktiska lösningar för mitt badrum. 
 
Och jag vill nu tipsa er läsare om  dessa enormt smarta lösningar. Tänk att kunna städa sitt badrum utan att lyfta allting, men en dröm för mig kanske inte är en dröm för en annan. Min dröm år 2015 är i alla fall att kunna få hem en av dessa duschväggar.