Fika och bebismys med Sandra

Idag hade Quinten och jag besök av Sandra och lilla Emelie. Det var jättemysigt. Vi drack te och pratade och jag hjälpte Sandra att skriva ut papper for lillans dagis ansökan. Det känns skönt att vi blivit sams igen. Vi har ju ändå massor gemensamt. Våra holländska karlar t.ex. Man brukar ju säga att tjejer är från Venus och killar ifrån Mars. Killar och tjejer tänker verkligen olika ibland.
 

lycklig

Jag är så enormt lycklig just nu. Trots livets små motgångar så mår jag faktiskt väldigt bra. I Onsdags var jag på riskettan och där fick jag kontakt med nya människor och hade en väldigt bra tid. Intressant hur olika människor kan vara i dess tankesätt. Ska bli så enormt skönt när jag blir klar med allting och har körkortet i handen och kan åka på bilsemester och skämma bort mina nära och kära.

I veckan har jag träffat båda mina flickor gemensamt vilket var väldigt spännande. Båda mina tjejer är enormt kärleksfulla individer . Så det känns som om min grund ändå har lett till något enormt vackert. Och jag känner mig stolt över att ha ansvaret att vara deras mamma. Nova och Lexie är mitt allt och utan dom skulle jag inte kunna vara personen jag är idag. 

Vädret

Idag är det soligt i Norrköping ca 25 grader varmt men enligt en källa så ska det bli ruskigt väder igen. Så idag passar jag på att grilla medan solen ligger på. Ibland läser jag illustrerad vetenskap men enligt den tidningen så är vår miljö inte då välmående. Antarktis smälter ut i golfströmmen som är Skandinaviens värmekälla så enligt forskarna kommer Sveriges vintrar bli 10 grader kallare och det ser jag absolut inte fram emot så blir nog att jag flyttar utomlands då. Jag är verkligen ingen lust att vintermänniska. Hoppas ni njuter av sommardagarna nu och hoppas källan har fel.