Jag får vara med i Loddos Expert-Panel!

I början av denna månad så fick jag en förfrågan av Carl på Loddo-Boxen om jag vill vara med i deras Expert-Panel. Jag tackade ja direkt. Och då undrar ni säkert, Vad är Loddo?
 
Jo Loddo-Boxen är en prenumerationtjänst där man får upptäcka spännande & varierande produkter som man vanligtvis kanske inte ens har lagt märke till för att man går i gamla vanor. Loddo-Boxen kostar 99 kronor per beställning  och har ett innehållsvärde från 150-350 kronor varje månad, så oavsett vad som är i så ser Loddo till att du alltid tjänar något på det du köper.
 
Om du vill prenumerera på Loddo så ska du veta att prenumerationen kan sägas upp när som helst, det finns alltså ingen bindningstid på din prenumeration. Men ett tips är att göra det senast 14 dagar efter du erhållit din sista box, om du inte vill ha den nästkommande boxen.
 
Loddo-Boxen levereras varannan månad och är full med smått och gott för hela familjen. Loddo skickas till den adress du angett och är du inte folkbokförd på den adressen så är det väldigt viktigt att c/o anges. Kan boxen inte levereras i din brevlåda så hamnar den hos närmsta serviceställe och där kan du hämta ut din box genom det avinummer du fått via sms.
 
 
Nu vill jag ju givetvis delge mig utav det underbara innehållet i denna månads box som bestod utav:
 
 
"Bild på december-boxens innehåll"
 
 
Flux Drops
Flux Drops är sugtabletter som varar riktigt länge i munnen och har en smak av jordgubb och rabarber, för mig var dom verkligen helt underbara då min tandläkare sagt att jag måste sluta röka och sluta äta sött så passade dom mig perfekt, för trots at dom är sockerfria så smakar dom sött och gott.
 
Glade Doftljus Large
Doftljus är något som går åt här hemma, Vår lägenhet är inte ordentligt tätad i fönster och dörrar så det blir enormt kallt inomhus, och att det luktar enormt gott är ju knappast något negativt. Vi fick doften "with love" och den doftade gudomligt. Doftljus är mitt största beroende förutom cigaretterna.
 
Pritt Rainbow
Att få fina limstift i olika färger nu precis lagom till jul var verkligen perfekt. Och ska jag vara ärlig så hade jag aldrig någonsin hört talas om färgade limstift innan och tyckte det var jättespännande. Lim massan består av 90% naturliga ingredienser och är fri ifrån lösningsmedel vilket gör att  limstiften även är barnvänliga.
 
Mjälloms Havre Tunnbröd
Havretunnbrödet var tunnt och krispigt med fyllig smak av havre jag åt det tillsammans med prästost och det var ett helt underbart mellanmål både för oss vuxna och barnen.
 
Nutisal – Gourmé Mix
Nutisal nötter är nogrannt utvalda och torr rostade. Vi har en liten flicka på snart 3 år som älskar nötter så nötterna har verkligen gått åt hemma hos oss. Och att dom är nyttiga är ju bara ett plus.
 
Colgate PRO-Relief Whitening
Colgate PRO-Relief Whitening är en tandkräm mot ilningar och som har en skonsam blekningseffekt. Jag kommer att ha stor användning för denna då jag just nu håller på hos tandläkarspecialister med skönhetsoperationer för mina tänder. Med Colgate PRO-Relief Whitening kommer jag kunna ha ett fint léende och vara ansiktet utåt för min blogg.
 
HealthyCo Proteinbröd
HealthyCo Proteinbröd är ett saftigt och nyttigt bröd som håller dig mätt längre än andra bröd. Som tvåbarns mamma så kämpar man mycket med vikten och det skulle verkligen gynna mig att inte springa och småäta i köket var och varannan minut.
 
Mjälloms Järnrike
Mjälloms Järnrike har fått mig att känna mig mycket piggare än vad jag någonsin har varit. Det är ett bröd som är väldigt järnrikt, därav dess namn förmodligen. Sen min senaste förlossning har jag varit enormt beroende av järn. Jag har bland annat fått järndropp och är ständigt på järntabletter. Detta var en av mina stora favoriter och har fått mig att orka mer i vardagen så detta kommer jag givetvis att köpa hem fler gånger.
 
Duck Fresh Discs
Duck Fresh Discs förebygger kalkavlagringar i toaletten och fräschar upp toalettens inre. Gelén är självhäftande och räcker i upp till 8 veckor. Jag vart faktiskt ganska förvånad och förstod inte alls hur jag skulle häfta gelén. Så därför tipsar jag verkligen om att läsa instruktioner innan man kastar dom haha. Tur vi har google idag.
 
Vinging Toys Groda
Min minsta dotter vart enormt glad över denna fina lilla groda ifrån Vinging toys. Jag minns att man använde dessa grodor när jag var yngre. Jag minns att jag och min bror brukade ha små lekar om vem som kunde hoppa snabbast med dom. Man kan klicka på rumpan på grodan så sprätter den iväg flera meter. Det har lett till många skratt här hemma.
 
 
 
 
  För er läsare som också skulle vilja beställa hem en box ifrån Loddo så har ni en kod som ger er 10% rabatt på ert första köp.
 
Eran kod är : JP16
 
Köp Loddos underbara boxar ni också !
 
Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.
Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 200-350 kr.
 
 

Kommentera här: