Mina Tänder. Då och Nu!

Sjukhustandvården :
Som jag skrev tidigare så skulle det bli en mer detaljerad fortsättning angående mina plastikoperationer när det gäller mina tänder. Jag träffade en specialist tandläkare som heter Christian. Han tog en ordentlig röntgenbild sen frågade han mig vad jag ville med mina tänder. Jag svarade att jag ville fixa alla mina tänder och sedan bleka dom så att jag kunde le och njuta av mitt eget leende och slippa ta bilder med stängd mun. 
 
Den glada nyheten:
Christian meddelade mig att han istället tänkte att jag skulle få porslinständer. En enormt dyr operation som jag haft tur att få hjälp med genom bidrag i och med att man inte vill att en 28 årig tjej ska vara tandlös. Han talade om hur det går till och berättade att först rotfyller man och desinfektionerar alla tänderna. Sen filar man ner emaljen på dom så dom får en passform. Efter det så får man ett plastskydd för att skydda tänderna , för när emaljen på tänderna är borta så är dina nerver i tänderna synliga vilket gör att du känner precis allting som kommer nära dom oavsett varmt eller kallt. 
 
Smärtan:
Jag har läst mycket om operationerna även innan jag blev erbjuden, Men summan för operationerna var enormt höga vilket gjorde att det aldrig har funnits en ekonomisk möjlighet för mig att bekosta dom själv. Men man ska inte tänka på det förflutna säger dom och nu är jag i den positionen att jag faktiskt gör dom. Det har varit oändliga operationer i munnen och enormt tunga , intensiva smärtor. När jag läste forum så var det många som hade fina tänder som ville ha sitt så kallade " Hollywood Smile" och jag skulle bara vilja säga till alla som någonsin tänker på att göra plastik operationerna fast ni har bra och fina tänder, gör det endast om ni lider utan ert Hollywood Leende. För smärtan är enormt olidlig. Tänkte visa er lite bilder.
 
 
" bild nr 1 är halva plastik och halva mina vanliga tänder.
bild nr 2 är mina vanliga tänder och bild nr 3 är plastikskenan "
 
 
" operationsbilder på olika plastskenor ,
borrarna och under operationsduken"

Kommentera här: