Jul-Event med Norrköping Event & Pr

 
 
Vädret
Den 3:e December var vi på kolmården tillsammans med Norrköping Event & Pr på deras julevent. Och trots att dagen för mig inte blev alls som planerat. Så hade både jag , sambon och barnen väldigt roligt tillsammans. Vädret var dock ganska kallt och jag kände ganska snart att jag borde tagit mer kläder på mig, när man inte är van vid att vara ute och leka så är det lätt att man blir extra frusen. Jag som röker har dessutom extremt dålig blodcirkulation vilket gör att 5 plusgrader känns som 15 minus.
 
 
Lilla Nova är sjuk. 
Vi gjorde valet att först besöka tropicariumet med familjen, lilla Nova var nämligen genomförkyld och började känna sig väldigt trött och hängig. När jag berättade för Nova att Lexie skulle komma så sken hon upp och sa "Lessie". Dock så tyckte Novas familjehemsföräldrar att det var dags att åka hem även fast Nova börjat piggna till och leka med sin storasyster vilket var tråkigt. Men vi hade kul efteråt och pappa Marcus (Lexie's familjehems pappa) var så snäll och erbjöd oss skjuts hem med sin bil. Så han och Quinten gick och lämnade våra fina goodiebags i bilen. Medans bilen fylldes av Quinten och pappa Marcus, så var jag barnvakt åt Lexie och hennes familjehems bror Lennox, Han verkar tycka att jag är jätterolig. När vi såg papporna komma så  tog vi vår lilla minifamilj och gick in på Kolmårdens Djurpark.
 
Djurparken.
När vi kom in i djurparken så möttes vi av ett välkomnande tält med glögg. Jag såg inte märket men misstänker att det var glögg ifrån Blossa oavsett vilket märke det var så var den väldigt god och speciellt eftersom den var varm i kylan. Sen åkte vi upp för den första rulltrappan och där fanns det ett stort tält som både Lexie & Lennox tyckte var jättekul. Man fick nämligen göra sin egen lilla fröpåse så att fåglarna skulle ha något att äta nu under vintern. Lexie gjorde en STOR fröboll och visade enorm stolthet över hennes skapelse, medans pappa Quinten skrattade och åt upp den. Efter pysslandet med alla fågelfrön så  kom vi upp till en jättemysig julmarknad. Min otur hade dock slagit in och tyvärr så tog bara marknads stånden kontant eller swish, Bankomat finns inte inne i kolmården & min telefon tog slut på batteri bara 5 minuter innan så jag fick leva utan mina "brända mandlar" och "körsbärs-marmelad" vilket var vad jag hade siktat in mig på. Dock så vart jag så enormt glad när min fina bästa vän åtminstone kunde köpa med sig en påse brända mandlar åt mig.
 
Fotografering 
Kl 13:00 så skulle alla fina familjer som varit med under eventet samlas utanför entrén till bamses värld där vi skulle ta gruppfoto. Planeringen var att det var jag som skulle fotografera men i och med att min bästa vän ville att jag skulle vara med på event - bilden så slutade det istället upp med att pappa Marcus fick ta fotot. Jag vart både nöjd & missnöjd med det då han inte alls kunde min kamera men slutresultatet vart en helt okej bild med alla vackra och glada familjer som fått chansen att följa med.
 
 Senare idag kommer det en inlägg om den enormt fina goodie-bagen som Norrköping Event & Pr fått ihop och alla dess enormt fina sponsorer. Och mina personliga tolkningar & åsikter om dess innehåll.
 
Nu är det dags för Lucia Firande tillsammans med Quinten.
 
1 Anonym:

skriven

Åh vad roligt med en tripp till Kolmården ☺

Svar: Ja kolmården är verkligen helt underbart. Var dock inga djur ute så det var lite tråkigt :) Men mysigt med glögg under vintern :)
Jessica

Kommentera här: