Ny Hårfärg

Som dom flesta kanske sett så är jag numera blondin och tänkte i detta inlägg visa min fövandling då det kan vara kul at se.  
 
Detta är alltså ifrån svarthårig med röd lugg till platina blond på endast 3 färgningar.
 
Dock så är mitt hår så skört och torrt nu så jag i stort sett får "knarka" produkter. Ville därför tipsa er läsare om 2 stycken produkter jag använder som verkligen är helt underbara. Jag har provat en hel del produkter och dessa två är dom som jag tycker fungerat bäst. Jag skulle inte klara mig utan min inpackning.
 
 
Detta är inpackningen jag använder nu och den får mitt hår att gå ifrån supertorrt till mjukt och silkeslent på bara en tvätt. Kommer nog aldrig kunna leva utan denna igen. Den finns att köpa på www.lyko.se och heter Deep Repair Masque i serien macadamia natural oil.
 
 
Den andra produkten jag vill tipsa om är denna hårolja som heter Elixir Ultime ifrån Kérastase, jag tar ungefär lika mycket som en kronas storlek i handflatan, separerar det med fingertopparna och spretar ut på mina hårtoppar och sen ser jag i stort sett helt nyklippt ut. Finns också att köpa på www.lyko.se.