Folkparken med barnen.

I måndags var vi i parken med barnen och serverades blåbärsglass och jordgubbar. Och den blåbärsglassen kommer jag glatt köpa hem i framtiden den var riktigt god. I måndags hade vi även äran att få ha Sandra och lilla Emelie med oss vilket kändes riktigt bra. Och Emelie är min högsta prioritet just nu. Den lilla 7 månaders flickan har stulit mitt hjärta. Hon är helt gudomligt söt alltså. Quinten, Nova och Lexie lekte i sandlådan och gjorde fina sandritningar. Lexie ritade sin pappa, mig och något jag misstänker var ett monster. 

På senaste tiden har jag haft så enormt ont i mina tänder. Så det har varit tandläkaren 2-3 gånger i veckan och jag som har tandläkar skräck har i stort sett legat och gråtit. Men som tur är så är min älskade fästman så enormt stöttande och tar god hand om mig. 

Förövrigt så känns det så skönt nu när det är sommar säsong. Hade bara önskat att Quinten fått ordning på sitt id-kort så att vi kan resa . Vi hade nämligen tänkt besöka Spanien och Portugal eventuellt . Helst vill vi ju se Egypten men känns inte så tryggt att resa nu när det ligger mitt i krigs zonen. Så drömresan får vänta. Älskar verkligen Egypten alltså. Allt förutom den nedsatta kvinnosynen dock. 

Hoppas att ni alla har en underbar och solig semester. Och kram på er.


Lexie Ritade Mig


Lexie & Nova


Pappas Sand Monster


Lexie's Sand Monster


Sandra & Emelie