Bråvalla - En upplevelse i sig.

I helgen blev det att jobba på Bråvallafestivalen. Det var verkligen en upplevelse i sig, där jag fick chansen att stifta nya och gamla bekantskaper. Senaste gången jag jobbade var i Juli 2008 så min kropp fick ta stryk denna helg. Ur mitt perspektiv var arbetsplatsen hemsk. Det fanns inte en ända stol att sitta på under rasterna och vi stod i 8 timmar non-stop. Så min rygg gjorde så fruktansvärt ont att jag inte visste om jag skulle skrika eller gråta. Men man måste ju arbeta professionellt så det var bara att bita ihop. Dessutom tog vägen ifrån spårvagnen till arbetsplatsen en timme enkel väg och när jag kom hem såg det ut som att mina lilltår var helt massakerade med en potatis skalare.
 
 
Trots alla dessa negativa skeenden så hade jag enormt roligt på jobbet och det känns som om jag är redo att ta mig ut i arbetet på riktigt efter denna upplevelse, det känns även som om jag har lärt mig vad min kropp klarar av och vilket jobb om passar mig eller inte.
 
Det som gjorde min dag var personerna man fick träffa och prata med och titta på. Det var bland annat 3 killar i kilt, en kille i morgonrock , en berusad man som inte kunde uttala vilken mat han skulle ha och en kille med en enorm plastfisk som han påstått sig ragga tjejer till sitt tält med.
 
Här är några av dom bilder jag tog på festivalen.