Vattenavgång?

Jag fick ringa 1177 häromdagen för jag misstänkte vattenavgång, men dom sa att så länge jag inte hade ont så berodde det snarare på genomskinliga och vattniga flytningar. Det kändes skönt! Nu får bebis stanna ett tag till :) 

Den här helgen har varit underbar. Jag skulle vilja rekommendera er som inte  har bra ekonomi att söka till "saris änglar" på Facebook. Även ni som har väldigt bra ekonomi och vill hjälpa personer som har det svårt. 

Jag sökte förra söndagen och jag har fått hjälp med både barnvagn och mat och eventuellt andra saker med. 

Jag lyckades till och med få betala bara 100 kr för en klippning vilket gjorde mig mycket. 

Även om jag alltid tyckt att jag passar bättre i långt hår. Men nu har jag kort kort hår och trivs i det med nu till sommaren. Mitt hår hade jag förstört genom att bleka sönder det förra sommaren och har inte haft råd att klippa mig sen dess. Men tack vare hjälp via Sari så har jag nu kunnat göra det. 

Vill gärna tacka Johanna. 
(Du vet vem du är) 

Denna lördag var den bästa på länge. Började med att vakna klockan 8 och bli serverad kaffe av Quinten. Klockan 9 hade vi både fixat oss och klockan 10 mötte vi våran dotter i folkparken. 

Träffen började med att Lexie och Quinten kastade boll till varandra. Sen åt vi vindruvor i solen. Och jag blev så full i skratt när jag insåg att mitt korta hår gjorde det svårt för Lexie att förstå då hon sa pappa Jessica och mamma Quinten.

Tydligen får killar inte ha långt hår när man är liten och tjejer får inte ha kort.

Efter våran utelek i solen så hamnade vi på Sibylla där lillan fick en liten mjukglas.

Sen gick vi vidare emot min gård och lekte i parken. Jag och Lexie gungade på en motorcykel gunga och sen tog Quinten över för att höggravida jag inte skulle överanstränga mig. Så då blev det kurragömma i en fin gul lekstuga som fanns på gården. Efter det blev det även rutschkana innan det var dags för våran lilla snörpa att åka hem med sin fostermamma till landet.

Lexie hade fått fina saker som fostermamman köpt.  En hello Kitty T-shirt och fina solglasögon.

Nu är även Lexie redo för sommaren.

Nej nu måste jag sova är helt slut efter att ha städat hela dagen.

Kram på er :)
Ängeln provar nya favoriterna.


Pappas glasögon funkar med ;)


Pappa och Lexie i rutschkanan.


Gunga var med kul.


Tittut Pappa :D


Brum brum säger Lexie.


Gott med mjukglass säger Lexie.


Min fina familj.


Busungen med sin favoritboll.


Och såklart ja och Quinten, Så kan man se nya frisyren :)Godnatt allihopa! Hörs imorgon. :D