Midsommarhelgen

Denna midsommar har varit helg okej förutom det enormt tråkiga vädret. Men man brukar ju säga att det är en typiskt svensk midsommar.

Just nu sitter jag och tittar på dokumentärer på min laptop. Har precis sövt min ängel så hon ligger och sover i sin säng. 

Helgen har varit fylld med godsaker. T.ex. Smultronglass med färska jordgubbar, grädde och maränger. Sen lyckades vi grilla kycklingfilé och korv med. Till det fick vi potatisgratäng och potatisklyftor tzatziki och chili / paprika dipp. Sen åkte hela huset till Grytgöl och tittade på något tåg som tydligen var tradition. Jag stannade dock hemma för jag ville inte riskera infektions risken med 2 veckors spädbarn i folksamlingar .
Har ni andra haft en bra midsommar ?

Nova hade en kjol på sig och den gillade hon inte alls att använda. 


Vaknade imorse av att både jag och Nova var helt svettiga och varma. Sen utomhus så är det bara en fasad tror jag. Ser varmt ut ute men blåser svinkallt. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Gud vad härligt det skulle vara att åka och bada snart. Men tyvärr så får varken jag eller Nova bada än pga infektionsrisker så därför blir det stanna hemma och ligga i badkaret.

Mammas älskling <3

Fredag den 27 blir det möte med socialen och Lexies familjehem för att fixa regelbundet umgänge. Lexie är så stolt över att ha fått en lillasyster. Och ett tredje barn blir det ;)

På tal om det så är det lite underligt hur små bebisar kan lukta så gott med tanke på vart dom kommer ifrån. Inte f-n luktar det gott där nere i alla fall.

Mammas älskade tjejer <3