Glad och guldvärd i mammornas värld.

I helgen var det återigen dags för mammamingel. Jag som har varit nu varje år har ju lite att jämföra med.

Tänkte börja med det positiva:

* Det här året var lokalerna mycket större och man överlevde ifrån att svettas ihjäl därinne. 

* Då jag och mitt bord förra året drabbades av diskmedel i maten så var detta en stor positiv förändring. Inte nog med att buffén smakade gudomligt utan även tre rätters middagen föll mig i smaken. Pronova huset ska ha en stor eloge för deras matlagning.

Den goda buffén bestod av två olika val av måltider. Torsk och potatis var den ena. Den andra var kycklingfilé med ris och svampsås. 3 rätters middagen bestod av: 

Sen som med alla event finns det även negativa åsikter:

* Detta mingel var det många som fuskade och tog upp mobilen och leta reda på svaren till tipspromenaden. Vilket för oss andra som inte fuskat kändes lagom kul. En hel vän grupp på 6-7 personer tog hem alla vinsterna med 12/12 rätt. Enormt tråkigt.

* Detta mingel gick det mycket snack på om vad hon och han sagt om henne eller honom vilket faktiskt förstörde min upplevelse lite. 

* Sen fick jag känslan av att många tyckte att arrangörerna snäste om dom fråga saker. Eller om dom gav en åsikt. (Kan bero på stressig tillvaro)

* Sen var det även en otrevlig utställare som inte hade tålamod och ville dra hem för att folket inte kommit till hennes bord än. Tråkigt sånt där !

Det var lite av de för och nackdelar som jag var med om under Mammamingel 2014. Men som förhoppningsvis bättras på till nästa år.

Nu tänkte jag dra upp lite mer roliga saker ifrån minglet. T.ex så var det väldigt många vinster och jag lyckades kamma hem 2 av dom vinsterna som jag tyckte om. Det var en sparkdräkt och en haklapp ifrån märket "Six Bunnys" och en spray mopp ifrån "Bona" 

Här kommer bilder på dom.Det kändes jätte kul att vinna dom då det är något jag lätt skulle kunna köpa till mig själv. 

Sen var det så mycket som 6 goodiebags var , vilket var kul. Och innehållet i dom finner du här. Så tack för en underbar helg alla fina mammor.

Sen igår så var jag hos barnmorskan igen. Nu har lilla Nova lagt sig med huvudet ner. Men jag skulle få ett samtal av barnmorskan denna vecka för att min mage växer fort och SF måttet lika så. Nu låg jag på 35 cm mellan blygdbenet och livmoder toppen.

Inte långt kvar nu. 36 dagar kvar till beräknat födelsedatum den 4 Juni.

Kram på er :)